Közlekedés

Újabb horrorkaravánt kapcsoltak le a rendőrök - fotók

Szabálytalanul közlekedő járműszerelvény, valamint a hozzákapcsolt műszaki hibás kisbusz vezetőivel szemben intézkedtek a rendőrök az autópályán Szeged közelében.

2020.03.04 11:35ma.hu
Fotók: police.hu

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei 2020. március 2-án 15 órakor, az M43-as autópályán ellenőrizték a román honosságú járműveket.

A rendőrök azért intézkedtek a sofőrökkel szemben, mert a meghibásodott mikrobuszt egy olyan gépkocsi vontatta, amihez egy utánfutó is hozzá volt kapcsolva. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a vontatott gépkocsiban a vezetőn kívül további személyek is utaztak.

Az elkövetett szabálysértések miatt a rendőrök a sofőröket helyszíni bírsággal sújtották és megszüntették a balesetveszélyes állapotot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.