Bűnügy

Baltával rémisztgette az embereket egy férfi Gyöngyösön

Garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt hallgatták ki.

2020.01.16 10:19ma.hu
police.hu

Egy gyöngyösi férfit azzal gyanúsítanak, hogy 2020. január 15-én 13 óra 15 perc és 13 óra 40 perc között a városban, a Török Ignác úton és a Kossuth Lajos úton egy baltával beleütött egy ház falába, csatornába és egy lemezszekrénybe. Továbbá több üzletbe is bement, és a kezében lévő baltával hadonászott.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 31 éves F. Richárdot, akit előállítottak a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra. Ellene garázdaság bűntett elkövetése miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.