Baleset

Szalagkorlátnak ütközött, kiszállt az autójából, elgázolták

Baleset miatt lezárták az M8-as autópályát Dunavecsénél.

2020.01.09 20:42MTI

Lezárták az M8-as autópályát csütörtök este Dunavecse térségében, mert szalagkorlátnak ütközött egy autó, a kiszálló sofőrt pedig elütötte egy másik gépkocsi - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Hürkecz Zoltán tájékoztatása szerint a férfi autójával Kisapostag felől Dunavecse felé tartott és a 79-es kilométerszelvénynél ütközött a szalagkorlátnak. Amikor kiszállt az autójából, elütötte el egy másik jármű, ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A balesetben feltehetően a gázoló gépkocsi sofőrje is megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a rendőrök a forgalmat a 6-os főútra terelik. Fejér megyéből Bács-Kiskun megyébe pedig a dunaföldvári hídon keresztül lehet eljutni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.