Baleset

Teljesen lefagyott szélvédővel vezetett egy nő - balesetet okozott - képek

Balesetet okozott a felelőtlen autós Gárdonyban.

2020.01.08 10:21ma.hu
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrségre érkezett bejelentés 2020. január 7-én a reggeli órákban, hogy egy autós Gárdonyban, egy járdaszigetre felhajtott és ott két jelzőtáblát is kidöntött.

A balesethelyszínelők a helyszínen megállapították, hogy a baleset azért történt, mivel a járművet vezető 27 éves budapesti hölgy, indulása előtt a lefagyott szélvédőjét nem takarította le. A balesetet szenvedett gépjárműből nem lehetett kilátni. A sofőr a baleset következtében megsérült, a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit - tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a balesetek megelőzéséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet a szabályok maradéktalan betartásával. Vigyázzanak magukra és egymásra!

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság


Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.