Bűncselekmény

Bedöntötte a kerítést, majd disznósajtot lopott a részeg bátaszéki betörő

A 47 éves férfi a ház kerítésének bedöntését követően a bátaszéki ingatlan melléképületéből lopott el füstölt árut.

2020.01.04 12:33ma.hu
police.hu

Egy bátaszéki lakos tett bejelentést a rendőrségen 2020. január 1-jén a délutáni órákban, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen tettes bedöntötte lakóházuk kerítését, majd az udvarukban levő melléképületből füstölt termékeket – szalámikat és disznósajtot – lopott el.

A helyszíni intézkedések és az adatgyűjtés során gyorsan kiderült, hogy a szalámikat egy 47 éves férfi vitte el, akit a bátaszéki rendőrök előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető elszámoltatása során elmondta, hogy olyan részeg volt szilveszter éjszaka, hogy semmire nem emlékszik a bűncselekményből. A férfinál az ellopott füstölt árut a rendőrök megtalálták, melyet visszaadtak tulajdonosának.

Az eset kapcsán a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.