Bűnügy

Kamerába nevető férfiak rongáltak, fosztogattak karácsonykor - videó

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen elkövetőket.

2020.01.04 08:56ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján két ismeretlen férfi 2019. december 25-én 4 óra 30 és 5 óra között a X. kerület Petrőczy utca egyik társasházának kapuját megrongálta, az ott lévő tárolókon lévő lakatokat leverte, és különböző értékeket lopott el. A két férfi a társasházból egy másik udvaron keresztül menekült el, és a ház falán lévő kamerát is letörte.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.