Rendőrség

Magtankolta hamis rendszámú autóját, majd fizetés nélkül távozott

A győri nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

2019.12.08 09:32ma.hu
Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság a eljárást indított egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható ismeretlen férfi, 2019. október 26-án 16 óra 20 perc körül, egy abdai töltőállomáson megtankolta hamis rendszámú gépkocsiját, majd fizetés nélkül elhajtott.

A fizetés nélkül távozó sofőrről a biztonsági kamerák felvételt készítettek.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.