Bűnügy

Autós üldözés közben dördült lövés Pécsen

Szerelemféltésből kialakult vita miatt volt autós üldözés Pécsen szombaton. Az eset során egy lövés is eldördült.

2019.12.08 08:26MTI

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a délelőtti üldözés azért alakult ki, mert egy férfi megtudta, hogy eltűnt felesége egy másik férfival Pécs-Somogyban tartózkodik. Ismerőseivel elindult megkeresni őt, majd amikor meglátták a nőt egy autóban, üldözni kezdték azt. Közben gáz- és riasztófegyverrel kilőttek az ablakon.

A rendőrök Pécsett, a Zsolnay úton állították meg a két autót, majd négy férfit előállítottak.

Az üldöző autó vezetőjét, egy 27 éves kacsótai férfit és 31 éves helybéli társát gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük garázdaság elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.