Közlekedés

Újabb vontatmányszörnyet fogtak az M1-esen - fotók

A Fejér megyei rendőrök gyorsított eljárás keretében vonták intézkedés alá a szerb sofőrt.

2019.10.10 11:43ma.hu
Fotók: police.hu

Az M1-es autópálya bicskei szakaszán vonták intézkedés alá 2019. október 9-én délután, az autópálya rendőrök azt a 36 éves szerb férfit, aki úgy vett részt a forgalomban, hogy a Mercedes autójához egy pótkocsit kapcsolt, amire egy BMW, egy VW, és egy fűnyírótraktor volt rögzítve. A pótkocsira rögzített járművek elöl és hátul lelógtak a szerelvényről, valamint annak terhelhetőségét is jelentősen meghaladta a súlyuk.

A vontató autó vezetőjét a rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben gyorsított eljárás keretében pénzbüntetést szabtak ki.

A rendőrség a közúti ellenőrzések során, a kiemelt szabálysértést elkövetőkkel szemben, az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét alkalmazza a közlekedés biztonsága érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.