Rendőrség

Egy gyereket kerestek, kettőt találtak meg a rendőrök

Egy barátjával találták meg az eltűnt 12 éves kisfiút a rendőrök.

2019.09.05 08:47ma.hu

A rendőrségre 2019. szeptember 2-án egy nevelőszülő jelentette be, hogy 12 éves nevelt fia szeptember 1-jén reggel elment otthonról és azóta nem ment haza.

A rendőrség azonnal keresni kezdte a kisfiút és szeptember 3-án az óbudai járőrök Budapest III. kerületében megtalálták egy másik 11 éves fiúval együtt, akivel korábban egy nevelőotthonban nevelkedtek. A gyerekek elmondták a rendőröknek, hogy sérelmükre nem követtek el bűncselekményt. A másik 11 éves fiúról az intézkedéskor kiderült, hogy ő is engedély nélkül ment el egy hegyvidéki gyermekotthonból.

A 12 éves gyereket a rendőrök a VII. kerületi Rendőrkapitányságon adták át a nevelőanyjának, a 11 éves fiút pedig visszavitték a gyermekotthonba és átadták az intézmény felügyelőjének. ​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.