Közlekedés

Román járműszerelvények sofőrjeit büntették a rendőrök az M3-as autópályán

Az autószállító kisteherautón egy, a vontatmányon másik két személyautó volt.

2019.08.31 23:47MTI
Fotók: Police.hu

Román járműszerelvények sofőrjeit állították elő a rendőrök az M3-as autópályán, akiket elsőfokú határozatban három hónapra eltiltottak a vezetéstől és pénzbírságot szabtak ki rájuk.

A police.hu honlapon szombat délelőtt publikált közlemény szerint péntek délután az M3-as autópálya geleji pihenőjénél értek tetten két sofőrt. Az autószállító kisteherautón egy, a vontatmányon másik két személyautó volt, a szerelvények súlya a megengedett legnagyobb össztömeget az egyik járműnél több mint másfél tonnával, míg a másiknál több mint három tonnával haladta meg.

A sofőröket előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság őket még aznap meghozott elsőfokú határozatában három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.