Bűncselekmény

Kamerás kukkoló filmezte a nőket a balatonföldvári strandon

Kamerával filmezte az öltözőfülkét egy középkorú férfi szombaton délután a balatonföldvári keleti strandon.

2019.09.01 11:48ma.hu

A strandolók azt látták, hogy egy férfi az alul nyitott öltözőkabin mellett egy kockás plédbe teker valamilyen kamerát, és azzal filmezte a fülkét. Egy nő szólt a strand alkalmazottainak, akik kihívták a rendőrséget.

A Népszava úgy tudja, két egyenruhás járőr mellett civil ruhás nyomozók is kimentek a strandra, majd nem sokkal később "egy gumimatracos, fürdőnadrágos, középkorú férfit" kísértek ki a strandról. "Az ügy kapcsán kollégáim egy 53 éves salgótarjáni férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akit tiltott adatszerzés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki" - válaszolta a lap megkeresésére a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.