Bűnügy

Beismerő vallomást tett a nyíregyházi kettősgyilkos

Meggyilkolták egy vendégház tulajdonosát és fiát Nyíregyházán.

2019.08.27 11:39MTI

Beismerő vallomást tett a rendőrségen az a 42 éves nyíregyházi férfi, aki hétfőn lelőtte egy vendégház tuljadonosát és fiát a nyírségi megyeszékhelyen - közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

A tájékoztatás szerint a férfit emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását az illetékes ügyészségnél.

A nyomozás adatai szerint a férfi hétfő délután az orosi városrész egyik családi házánál engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával rálőtt haragosára, egy 41 éves nyíregyházi férfire az udvaron. A férfi a helyszínen életét vesztette.

A lövések hallatára a szemben lévő házból kiszaladt az utcára a sértett 65 éves édesapja is, akire a gyanúsított - rövid szóváltás után - szintén rálőtt, és őt is halálosan megsebesítette - olvasható a www.police.hu oldalon.

A támadót rövid időn belül elfogták a rendőrök Nyíregyháza külterületén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.