Gyilkosság

Meggyilkolták egy vendégház tulajdonosát és fiát Nyíregyházán

A bulvársajtó egyes értesülései szerint szerelem-féltés állhatott a vadászpuskával elkövetett vérengzés hátterében.

2019.08.26 20:20ma.hu

Brutális kettős gyilkosságról számolt be a Blikk. A lap információja szerint egy nyíregyházi vendégház tulajdonosa és fia az áldozat. Úgy tudják, hogy mindkettőjükkel lőfegyverrel végeztek. A szon.hu megyei lap portálja is azt írja, egy apát és fiát lőtték le Oroson, mindketten meghaltak. Helyszíni riportjuk alapján vadászfegyverrel végeztek az áldozatokkal, az édesapa fia védelmére kelt, amikor a halálos lövéseket kapta.

Az MTI-nek Fehérvári Marietta ORFK-szóvivő azt mondta, a kettős gyilkosság Nyíregyháza-Oroson történt. A távirati iroda helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy a gyilkosság a Diák utcában történt, az információk szerint apát és fiát lőtték le, akiknek a háza egymással szemben állt.

A rendőri intézkedések eredményeként a feltételezett elkövetőt Nyíregyháza határában rövid időn belül elfogták, elszámoltatása, és a bűncselekmény körülményeinek tisztázása jelenleg is folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.