Bűnügy

LGT-tagok koncertjén késeltek halálra egy apát a gyermekei szeme láttára Polgáron

A gyilkos s tömegben lopózott a férfi mögé.

2019.08.21 15:18ma.hu

Az LGT két tagjával és neves zenészekkel fel- álló Zenevonat épp Polgáron koncertezett, amikor egy férfi a nézőtéren szabályosan kivégezte régi haragosát. Az együttes észre sem vette a színpadról a drámai eseményeket - tudta meg a Bors.

A többgyermekes családapa, H. Ernő a Hajdú-Bihar me­gyei Polgáron akarta elvinni családját egy koncertre. A főtéren épp a Zenevonat nevű formáció koncertezett, amikor megjelent egy férfi, Szilveszter, aki már hónapok óta fenyegette H. Ernőt. Egyik pillanatról a másikra Ernőre támadt, és több késszúrással valósággal kivégezte őt. A késelést a gyerekek is végignézték - írja a lap.

A haldokló férfit a helyszínről kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

A tettes és az áldozat rossz viszonyban voltak, Szilveszter már hónapok óta fe­nyegette közösségi oldalakon Ernőt - tudta meg a lap.

Ismerősök szerint hetek óta azt ígérte, ha egyszer találkoznak, végez vele. "Senki nem gondolta komolyan, hogy megteszi. Azt hallottuk, hogy valamilyen féltékenységi mizéria állt a háttérben" - mondták.

A gyilkos a tömegben lopózott Ernő mögé, aki csak akkor vette észre, amikor egyszer a nyakába és többször a hátába vágta a kést. A rendőrök hamar kimentek, a gyilkos el sem mozdult a helyszínről.

Szemtanúk szerint a koncertet le sem állították a gyilkosság miatt. A Zenevonattal fellépett az épp a születésnapját ünneplő Karácsony János, az LGT gitárosa és Solti János, az LGT dobosa is. Az együttesben Heincz Gábor Biga is fellépett, ő is csak a koncert után értesült a történtekről, a színpadról semmit sem vettek észre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.