Bűnügy

A kórházban tartóztatták le a nőt, aki halálra verte 10 hónapos kislányát

Önmagával is végezni akart.

2019.08.17 14:18ma.hu

A 21 éves nő 2019. augusztus 4-én egy kunmadarasi családi házban olyan súlyosan bántalmazta 10 hónapos gyermekét, hogy a kislány a kórházi ellátás ellenére 2019. augusztus 8-án belehalt sérüléseibe.

A 24.hu úgy tudja, a fiatal nő önmagával is végezni akart a tragédia után. T. Paula kényszerintézkedésről szóló tárgyalását a debreceni kórházban tartották meg. A nőt őrizetbe vették és emberöléssel gyanúsították meg.

Zsilka László, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség helyettes szóvivője a lap megkeresésére közölte, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró szökés, elrejtőzés és a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt elrendelte a gyilkossággal gyanúsított nő letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.