Baleset

Áthajtott a fénysorompón, elsodorta a vonat

Csodával határos módon senki nem sérült meg.

2019.07.01 15:18ma.hu
police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében, hogy a vasúti átjárót megközelíteni csak fokozott óvatossággal szabad. Nem így tett egy sárospataki autós, aki a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére áthajtott a golopi vasúti átjárón.

A Szerencsi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt folytat eljárást egy 44 éves sárospataki férfival szemben. A sofőr 2019. június 29-én 6 óra 40 perckor személygépkocsijával áthajtott a golopi vasúti átjárón, miközben a fénysorompó tilos jelzést mutatott. Az arra haladó személyvonat pedig elsodorta a járművet, amiben nem sérült meg senki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.