Baleset

2,5 éves kisfiút rázott meg az áram egy vendégházban Palkonyán

A szálláshely udvarán egy lámpaoszlopból kilógott a vezeték, amely nem volt leszigetelve, feltételezhetően egy nejlonszatyorral volt csak letakarva.

2019.06.30 13:21ma.hu

Áramütés ért egy két és fél éves kisfiút Palkonyán a Bogyólak vendégházban pénteken - tudta meg a 168 Óra. A szálláshely udvarán egy lámpaoszlopból kilógott a vezeték, amely nem volt leszigetelve, feltételezhetően egy nejlonszatyorral volt csak letakarva.

A fiút mentőhelikopter szállította a pécsi kórházba, a mentősöktől nyugtatót és erős fájdalomcsillapítót kapott, első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A lap úgy tudja, mindkét kábelt megfoghatta, ezért nem lett nagyobb a baj.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.