Durva baleset

Családi ház teraszára hajtott egy kisteherautó Kisapostagon

A jármű két tetőtartó oszlopot is kidöntött.

2019.04.23 12:44ma.hu

Egy kisteherautó egy buszmegállón keresztül hajtva átszakította egy családi ház kerítését, majd annak teraszán állt meg kedden a Fejér megyei Kisapostagon - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Veszélyhelyzeti Értesítési Szolgáltatáson (VÉSZ) keresztül.

Mint írták, a jármű két tetőtartó oszlopot is kidöntött. Az elsődleges információk szerint a balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba viszik.

Sebestyén Mária, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a Petőfi Sándor utcában egy kanyarban történt az eset, a járművezető feltehetően nem megfelelően választotta meg a sebességet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.