Szörnyű baleset

Saját rokona miatt halhatott meg az aknába zuhant taktaharkányi kisfiú

Megdöbbentő részletek derültek ki.

2019.04.23 11:19ma.hu

Szennyvíztartályba esett és meghalt egy kétéves kisfiú Taktaharkányban, a családi házuk udvarán. A baleset szombat este történt, a gyermek a helyszínen életét vesztette.

A Blikk információi szerint a borsodi család már évek óta nem használta az aknát, és befedték egy nehéz betonlappal, nehogy valaki beleessen. Az egyik fiatal családtag szombaton azonban elhúzta a fedelét, mert keresett valamit az aknában. A kertben játszó kétéves Brian kíváncsi lett az üregre és odament a nyílás széléhez, ahol elvesztette az egyensúlyát és belezuhant.

A fiatal rokon a segítségére sietett és megpróbált létrán lemászni érte, azonban a kisfiú a leeresztett létra alá került, amely lenyomhatta a talajvíz alá és megfulladt. A Blikk szerint a fiatal segítő ekkor pánikba eshetett, mert ahelyett, hogy segítséget hívott volna, visszatolta a betonlapot az aknára, majd az egyik rokonához menekült. A rendőrség csak késő este találta meg a kisfiú holttestét.

A rendőrség az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást és vizsgálja a baleset okát, körülményeit.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.