OMSZ

'Majdnem elájultam' - utolsó szolgálatán viccelték meg a mentőorvosnőt

Fulladós beteg segítségére riasztották az egységet...

2019.03.17 16:35ma.hu
hirdetés

"Dr. Harmath Ibolya Bajtársnőnk 27 éven keresztül volt tartópillére a Központi Mentőállomás rohamcsoportjának, ám most nyugdíjba vonul. A megszámlálhatatlan életmentés és a rengeteg szakmai kihívás után, a mindíg jókedélyű szakorvost, ezúttal egy rendkívüli esettel lepték meg a mentők.

Fulladós beteg segítségére riasztották az egységet, ám a helyszínen bajtársai és az Országos Mentőszolgálat főigazgatója várta.

Ibolya szerencsére semmit nem vett észre a napokig tartó szervezkedésből, így a meglepetés jól sikerült, amikor hatalmas tapssal üdvözölték a hős mentőorvosnőt, aki egy kisvárosnyi emberen segített a hosszú évek alatt. Boldog, egészséges nyugdíjas éveket kívánunk!" - írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.