Közlekedés

Szirénázó mentő elé vágott be, majd így kért bocsánatot a budapesti sofőr

Meglepte a buszsávban érkező mentő az autóst.

2019.03.14 13:00ma.hu
hirdetés

"A Központi Mentőállomás kiváló gépkocsivezetője sok év alatt már kismilliószor vonult esethez a fővárosi Bajcsy Zsilinszky úton, de kijelenthetjük, erre végképp nem számíthatott. Bajtársunk gyorsaságát mi sem igazolja jobban mint,hogy kb. 3 centire állt meg az elé bevágó járműtől" - írta a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A két autó vészfékezése és a sziréna olyan hanghatást keltett még a forgalmas főúton is, hogy a gyalogosok megálltak és döbbenten nézték a rendkívüli forgalmi helyzetet.

"Ugyan sok kérdés felmerült ezt tapasztalván a mentőben ülőkben, de leginkább az, ...És ezt így hogy? Akkor ezt nem volt idő feltenniük, ám a titokra mégis magyarázattal szolgált a férfi, aki a segélykérő vonalat tárcsázva kért elnézést" - írták a posztban.

Mint mondta, időben hallotta a szirénát, de arra gondolt, hogy a mentő a két álló sor közt fog érkezni.

"A harmincas férfi, valóban ijedt hangon kérte a mentésirányítót, hogy bocsánatkérését juttassa el a gyors reflexű bajtárshoz, akivel mielőbb szeretne személyesen kezet fogni. Szerette volna azt is tudni, hogy nem került-e valaki életébe ez a hiba, de erre mentésirányító bajtársnőnk nem adhatott megnyugtató választ. A férfit ezekben a percekben hívták vissza a Központi Mentésirányítás munkatársai, hogy megnyugtassák, a beteg állapotát nem befolyásolták az események, a mentők stabil állapotban szállították kórházba betegüket" - részletezte a történetet a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.