Bűnügy

Egy politikus lett volna a vajdasági magyar bérgyilkos következő áldozata

D. Csabát Prágában fogták el, egy háromcsillagos szállodában.

2019.03.07 08:36ma.hu

Egy szerb politikus lett volna a következő áldozata a rettegett vajdasági magyar bérgyilkosnak, D. Csabának - írja szerb lapértesülésekre hivatkozva a Blikk. A férfit nemrég fogták el Prágában, egy háromcsillagos szállodában.

A politikus likvidálásával egy másik politikus bízta meg a férfit, a sikeres akcióért pedig 50 ezer eurót, azaz közel 16 millió forintot ajánlott - írja az Alo nevű szerb portál. Csak erősíti ezt a feltételezést, hogy a cseh rendőrök fegyvereket, hangtompítót, hamis iratokat és egy parókát találtak D-nél, amikor rajtaütöttek. Az nem derült ki, honnan kapott fülest a hatóság. A vajdasági bérgyilkost egyszer már feldobták a társai, s elképzelhető, hogy most is ugyanez történt.

A férfit Hollandiában, Szerbiában és Magyarországon is gyilkossággal gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.