Bűnügy

Egy vajdasági magyar bérgyilkost keres a szerb rendőrség

Szombat reggel hidegvérrel megölt egy embert, nem biztos, hogy azt, akit meg akart.

2019.01.08 15:40ma.hu

A szerb rendőrség nagy erőkkel keres egy vajdasági magyar bérgyilkost, Dér Csabát, miután egy biztonsági kamera felvétele nyomán kiderült, a 39 éves férfi szombat reggel hidegvérrel megölte Neboj±a Markovićot Belgrádban - írja az Új Magyar Szó.

Az áldozat éppen egy autójából kivett babakocsit szerelt össze, mikor megállt mellette egy autó, amiből kiszállt Dér. Amikor odaért áldozatához, fegyvert vett elő a táskájából és hidegvérrel, többször is rálőtt Markovićra. A férfi a helyszínen meghalt. Dér ezután beült a kocsiba, és azóta nyoma veszett.

A szerb Blic nevű lap szerint a célpont valószínűleg Aleksandar ?., a Pink Panther bűnszövetkezet tagja lehetett, akinek Neboj±a Marković a sógora volt.

Dér korábban ült már gyilkosság miatt, 2004-ben egy étteremben hasonló hidegvérrel végzett Branislav Jelačić bűnözővel. Az ügy mögött drogpiaci vita állhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.