Tűz

50 hektáron égett a tarló Sajókeresztúrnál

A 26-os út melletti tűzhöz a miskolci és a szendrői hivatásos tűzoltókat riasztották, akik szerda este hat óra után befejezték a munkát.

2019.03.06 18:43ma.hu
MTI/Vajda János

Már nem lángol az avar és a gaz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajókeresztúr közelében, ahol mintegy ötven hektáron égett a tarló szerdán - közölte Dojcsák Dávid a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Elmondta: a 26-os út melletti tűzhöz a miskolci és a szendrői hivatásos tűzoltókat riasztották, akik szerda este hat óra után befejezték a munkát.

MTI/Vajda János

Szabadtéri tűz volt Ózd külterületén is szerdán, ott harminc hektáron égett a száraz fű. A tűzhöz az ózdi, a pétervásárai, az egri és a kazincbarcikai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik már szintén végeztek a munkával.

A megyében tűzgyújtási tilalom van érvényben, a tűzvédelmi bírság húszezertől hárommillió forintig terjedhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.