Rendőrség

Illegális valutaváltókat buktattak le Nagykanizsán

A zalai rendőrök egy 56 éves és egy 62 éves helyi férfit értek tetten.

2019.01.31 08:45ma.hu

A nyomozók január 29-én 10 órakor érték tetten azt a két helyi férfit Nagykanizsán, az egyik áruház bejáratánál, akik már feltehetően több éve folytattak illegális valutaváltási tevékenységet. A rendőrök mindkét személy ruházatát, valamint gépkocsiját átvizsgálták, melynek során több tízmillió forint és külföldi valuta került elő, amit lefoglaltak. Az egyenruhások a férfiakat elfogták és előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az 56 éves L. János és a 62 éves H. Imre ellen jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A két gyanúsított szabadlábon védekezhet az eljárás további szakaszában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.