Őrizetben a férfi

Láncfűrésszel vágta meg szomszédja arcát

A Bács-Kiskun megyei nyomozók őrizetbe vették azt a 44 éves férfit, aki a gyanú szerint egy láncfűrésszel sebesítette meg ismerősét.

2019.01.20 08:37ma.hu
police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 44 éves férfit, írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. január 18-án 15 óra körül dunavecsei otthonában a vele azonos címen, de külön lakrészben lakó szomszédja arcát megvágta egy láncfűrésszel.

A sértett – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett. A bántalmazás módja és az elköveté eszköze miatt a gyanúsított súlyosabb sérülést is okozhatott volna a férfinak.

A megyeszékhelyi nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.