Állati

Békésen nézelődött az alpaka az optikában - mégis rendőrt hívtak rá

Franciaországban tért be az egyik üzletbe a kíváncsi állat.

2019.01.20 08:22ma.hu

Bretagne-ban, egy Hennebont nevű településen egy alpaka besétált az utcáról az optikába, ahol végül nagyjából fél óráig álldogált békésen, mert a dolgozók - attól tartva, hogy az alpaka kimegy és felfordulást okoz az utcán - bezárták a boltot, és kihívták a rendőrséget - írta a BBC híre alapján az Index.

A rendőrségre végül nem is volt egyébként szükség, mert az alpakát begyűjtötte a tulajdonosa, így az is kiderült, hogy az állat a környékről lógott meg. A francia sajtóban eleinte volt egy kis félreértés, hogy egy alpaka vagy az alpaka nagytestű rokona, egy láma szökött-e el, de végül tisztázódott, hogy alpakáról volt szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.