Nem kerültek elő

Nem keresik tovább a Szigligetnél vízbe esett horgászokat

Vasárnap reggel a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata tovább folytatta a kutatást a két eltűnt horgász után, a keresésbe bekapcsolódtak a Vízirendészet munkatársai is.

2008.12.21 18:32HavariaPress

Nem kutatnak tovább a két horgász után, akik még pénteken tűntek el a Balatonban, Szigligetnél - jelenti a HavariaPress.

Délutánig újabb területet sikerült átvizsgálni, de a férfiakat itt sem találták meg, valamint a csónak sem került elő. Mivel a délutáni órákban a kutatás elérte azt a területet, melyet már péntek éjjel átvizsgáltak a két horgász keresését befejezték.

A vízimentők péntek estétől vasárnap délutánig mintegy három négyzetkilométernyi területet vizsgáltak át. A keresésben a VMSZ mentőhajóin kívül részt vettek a keszthelyi vízimentők, a Pest megyei Kutató-Mentő Szolgálat és a balatoni vízirendészet munkatársai is.

Mivel a két férfi eltűnésének nincsenek szemtanúi, így szinte lehetetlen meghatározni a vízbe esésük pontos helyét, ezért a kutatást befejezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.