Rendőrség

Eltévedtek a túrázók, rendőrök segítettek rajtuk

Az esztergomi rendőrök egy férfit és egy nőt vezettek ki az erdőből, akik túrázás közben eltévedtek.

2018.11.07 09:22ma.hu
hirdetés

A rendőrségre november 6-án kora este tett bejelentést egy férfi és egy nő, hogy Dömös községéből indultak el Dobogókő irányába, de a túrázás közben eltévedtek és a sötétben nem tudnak tájékozódni. A rendőröknek annyit tudtak csak elmondani a helyzetükről, hogy egy felvonó közelében vannak - írja a police.hu.

A járőrök haladéktalanul megjelentek a dobogókői sípálya környezetében, és a szolgálati gépjármű fény és hangjelzésével az erdőből sikeresen kivezették a két eltévedt személyt. A budapesti lakosokat a szolgálati gépjárműbe ültették és őket a saját autójukhoz vitték. A két személy megköszönte a rendőrök segítségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.