Rendőrség

Újabb fogolyszökés, ezúttal Szegeden

Kivonta magát a bűnügyi felügyeletből egy 29 éves szegedi férfi. A rendőrség körözést rendelt el ellene.

2018.10.31 17:46ma.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság fogolyszökés miatt folytat eljárást Katona János ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a bűnügyi felügyelet alatt levő 29 éves férfi 2018. október 31-én 12 óra 30 perc körül, a számára tartózkodási helyéül kijelölt szegedi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését.

Katona János körülbelül 185 centiméter magas, vékony testalkatú, szeme színe és haja barna, szakálla rövidre nyírt.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Katona Jánost felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, a Szegedi Rendőrkapitányság bűnügyi szakmai irányítójánál a 62-562-400/1814-es melléken, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Írásban is tehető bejelentés a szegedrkkeszultseg@csongrad.police.hu e-mail címen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.