Gyilkosság

'Lepergett előttem 17 év' - sírva mesélt feleségéről Kardos Lajos

Ha nem muszáj, nem megy el a tárgyalásra, mert nem teheti azt felesége gyilkosával, amit szeretne - erről beszélt a Fókusznak a megölt soroksári futónő férje.

2018.09.11 01:38ma.hu
hirdetés

Mint arról a ma.hu is beszámolt, a rendőrség egy negyvenéves, büntetését börtönben töltő férfit gyanúsít a soroksári futónő meggyilkolásával. A helyszínen hátrahagyott DNS-minta minden genetikai tulajdonságában megegyezik a férfitől vett DNS-sel. Mint ismeretes, a gyilkosság 2013. szeptember 25-én történt. Az áldozat egy 36 éves helybeli nő volt, akit kocogás közben támadtak meg. Holttestére másnap hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá. Támadója lemeztelenítette, speciális matrózcsomókat használva megkötözte, brutálisan megverte, megbecstelenítette, majd megfojtotta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.