Bűnügy

Soroksári gyilkosság: életét félti a koronatanú

A nő attól tart, ha volt párjának társa is volt, akkor veszélyben lehet.

2018.08.07 08:49ma.hu
hirdetés

Félti az életét a nő, aki azt állította a rendőrségen, hogy volt élettársa végezhetett a soroksári kocogó nővel. Attól tart, hogy a férfinak társa is lehetett, aki rá is veszélyt jelenthet - írja a Bors.

Vallomását a rendőrség komolyan vette, DNS-mintát vettek az azóta öngyilkosságot elkövetett férfi anyjától.

A 36 éves Kardosné Gyurik Krisztina meztelen holttestére otthona közelében bukkantak rá 2013. szeptember 25-én, nyakában kötél volt. A tettes kiléte a mai napig rejtély. A helyszínen két férfi DNS-ét azonosították, akik a rendőrség szerint nem álltak rokonságban egymással. Egyikük volt a domináns, a másik neki alárendelt, feltehetően életkorából adódóan. A két azonosított DNS nem szerepelt a rendőrségi nyilvántartásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.