Bűnügy

Soroksári gyilkosság: a tettes magával vihette az áldozat ruháit

A nyomozók nem találták meg a soroksári kocogó nő ruháit, a tettes magával vihette azokat.

2018.08.03 07:52ma.hu

A 36 éves Kardosné Gyurik Krisztina meztelen holttestére otthona közelében bukkantak rá 2013. szeptember 25-én. A tettes kiléte a mai napig rejtély.

Most egy új vallomás hozhat áttörést az ügyben: jelentkezett a rendőrségen egy nő, aki azt állítja, volt élettársa, N. végzett a soroksári kocogó nővel.

A Bors úgy tudja, a nyomozók nem találták meg az áldozat ruháit, a tettes magával vihette azokat.

A lap információi szerint N. birtokában volt egy ház melletti tárolóhelyiség, ahol festékeit, biciklijét helyezte el, de többször előfordult azt is, hogy ott húzta meg magát éjszakára. Nagyjából két éve a férfi édesanyja átkutatta a tárolót, ahol állítólag valami olyan dolgot talált, amit soha nem fog elmondani senkinek. Mindezzel telefonon sírva hívta fel gyereke egykori élettársát.

Mivel N. egy évvel a gyilkosság után öngyilkos lett, anyjától vettek DNS-mintát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.