Orvoshoz kellett mennie

Levágta lábáról a nyomkövetőt a Dózsa György úti gázoló

M. Richárdnak MRI-re kellett mennie, és a gépnek bezavart volna a nyomkövető

2018.08.06 10:20ma.hu

Mint az ismeretes, M. Richárd két ember halálát okozta tavaly májusban, amikor legalább 135-140 km/órás sebességgel csapódott Mercedesével egy balra kanyarodó Citroenbe. A baleset miatt két család élete tönkrement, ennek ellenére csak házi őrizetet rendelt el a férfival szemben az ügyészség: először nyomkövető nélkül, majd nyomkövetővel.

A Blikk most arról ír, hogy rendőrök vitték orvoshoz a férfit, így ha csak rövid időre is, de lekerült róla a nyomkövető.

"Orvosi vizsgálatra, egészen pontosan MRI-re voltam hivatalos. A szerkezet feladata az volt, hogy megállapítsa, a gerincem, illetve a bokám hogyan gyógyult a baleset óta, viszont a gépnek bezavart volna a nyomkövető, ezért vághattam le. E rövid idő alatt mindenhova kísértek a rendőrök, egy másodpercre se vették le rólam a szemüket. Még a gépnél is ott álltak mellettem, majd kikísértek" - mondta el a lapnak M. Richárd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.