A gyanusítottakat elfogták

Kollégistákat rabolt ki három fiatal Székesfehérváron

Kollégistákat rabolt ki három fiatal Székesfehérváron; a gyanúsítottakat elfogták - közölte az MTI-vel szerdán a rendőrség.

2008.12.10 11:09MTI

A két 17 éves és egy 16 éves fiatal a nagyáruházak parkolóiban, illetve az üzletek környékén, késsel fenyegetőzve kényszerítette értékeik átadására a kollégistákat - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a nyomozás eddigi adatai szerint a triumvirátus váltakozó felállásban, hat alkalommal követett el rablást, egyszer pedig rablási kísérletet. A pontos személyleírások alapján fogták el őket. A banda egyik 17 éves tagját már előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, a másik 17 éves ügyében rövidesen dönt a bíróság, a 16 éves fiatal pedig gyanúsítás terhe mellett szabadlábon védekezik. Az ügyben tovább nyomoz a rendőrség, mert nem kizárt, hogy további sértettjei is lehetnek az ügynek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.