0 millió forintos váltságdíjat követeltek

Emberrablás Budapesten: elfogták a 20 éves férfit elraboló jordán elkövetőket

Kevesebb mint 24 óra alatt vette őrizetbe csütörtökön a rendőrség azt a két jordán férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy elraboltak egy 20 éves fiút, és 10 millió forintos váltságdíjat követeltek érte - közölte a BRFK csütörtökön az MTI-vel.

2008.11.20 19:07MTI

Szerdán este érkezett bejelentés egy ügyvédtől arról, hogy ismeretlenek elraboltak egy 20 éves budapesti fiút, és 10 millió forint váltságdíjat követelnek a nővérétől, s azt állítják: ha nem kapják meg a pénzt, megölik a fiút és az édesanyját - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.