Túszejtés hamis csempészcigi miatt

Ma kezdődik az emberrablással vádolt volt kisvárdai rendőrök pere

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróságon ma kezdődik az emberrablással vádolt volt kisvárdai rendőrök és civil bűntársaik pere.

2008.01.29 07:28MTI

A vádirat szerint a három volt rendőr - akiknek a szolgálati jogviszonyát az ügy kiderülésekor megszüntették - és öt civil személy még tavaly május 19-én csempészcigaretta értékesítésével kapcsolatban követett el az emberrablást. Az első rendű vádlott, N. István, egykori rendőr zászlós 300.000 forintért vásárolt csempészcigarettát, de a dobozokban csak papírt talált.

Becsapása miatt társaival együtt túszul ejtette a csaló eladó testvérét, és rajta keresztül próbálta visszakövetelni pénzét. A 300 ezer forint visszavitelekor az időközben értesített rendőrök lecsaptak a társaságra, négy tagját a helyszínen elfogták, majd a többieket is őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.