Jelentkezett egy tanú

Kakucsi gyilkosság: egy másik lányt is kiszemelhetett magának a gyanúsított

Egy tanú azt állítja, nem M. Vivien volt az egyetlen kiszemeltje K. Bálintnak.

2018.04.03 10:10ma.hu

Nem csak M. Vivienre, de egy másik, Inárcson élő fiatal lányra is veszélyes lehetett a kakucsi gyilkossággal gyanúsított K. Bálint - írja a Bors.

A férfi tárgyalásán egy tanú elmondta, hogy az Inárcson élő Valentina is felkeltette a férfi érdeklődését. Valentina egy helyi kocsmában dolgozott, és többször látta K. Bálintot az ivó előtt, kocsijában ülve, lekapcsolt világítással, álló motorral. A tanúskodó férfi azt is elmondta, meglehetősen sok időt töltött Valentinával, tetszett neki a lány.

A lány sokszor hallotta, hogy egy járó motorú autó van a házuk előtt, olyankor ki sem mert menni. Amikor kiderült mi történt Viviennel, a lány sírva fordult a tanúhoz. Úgy érezte, ha nem Vivient, akkor őt öli meg. A tanú szerint ez az oka, hogy Valentina azóta külföldre költözött.Mint ismert, a kakucsi M. Vivien 2016. március 4-én tűnt el. Holttestét egy dabasi erdőben találták meg, több tucat szúrással végeztek vele. A gyilkossággal gyerekorri barátját, K. Bálintot gyanúsítják.

Mint ismert, a kakucsi M. Vivien 2016. március 4-én tűnt el. Holttestét egy dabasi erdőben találták meg, több tucat szúrással végeztek vele. A gyilkossággal gyerekorri barátját, K. Bálintot gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.