Megölték VV Fannit

Döntött a bíróság VV Fanni feltételezett gyilkosának ügyében

A november óta előzetes letartóztatásban ülő B. László továbbra is tagadja a vádakat.

2018.03.28 09:26ma.hu

90 nappal meghosszabbították a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László előzetes letartóztatását - értesült a Blikk.

A férfit tavaly novemberben helyezték előzetesbe, azóta is tagadja a vádakat.

VV Fanni holttestét hónapok óta keresik,  sikertelenül. A gyanúsított volt ügyvédje nemrégiben azt nyilatkozta, egész egyszerűen nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték.

Dr. Brodmann Péter ügyvéd kizárására a rendőrség nyújtott be kérelmet, hogy a továbbiakban tanúként hallgathassák meg, és DNS-mintát vehessenek tőle, ugyanis a már említett kötélen egy harmadik ember, egy férfi DNS-ét is felfedezték, melyet igyekeznek beazonosítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.