Gyilkosság

Szadista olasz gyilkos végzett a magyar prostituálttal

Gyilkosság áldozata lett egy magyar prostituált Olaszországban. Megrázó részletek láttak napvilágot.

2018.01.29 10:47ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, gyilkosság áldozata lett egy magyar prostituált Olaszországban, a gyanúsítottat pénteken őrizetbe vették.

A 24 éves M. Ariettával péntekről szombatra virradóra végeztek. Gyilkosa kirabolta, megfojtotta, majd a vasúti síneken helyezte el a lány testét, így próbálva szerencsétlen baleset látszatát kelteni.

Mint kiderült, a lányt egy Szardíniáról származó férfi ölte meg, aki korábban 23 évet ült egy brutális bűncselekmény miatt.

A közelben tartózkodó prostituáltak látták, mi történt, ők vezették el a rendőröket a férfihoz, akit a térfigyelő kamerák felvételei, valamint mobilja GPS-koordinátái alapján azonosítottak.

M. Arietta családja teljesen összetört a hír hallatán - írja a Blikk. "Mi úgy tudjuk, hogy hidegvérrel végzett vele ez az ember: kirabolta, majd megfojtotta őt, a holttestet pedig azért vetette a vonat alá, hogy így tüntesse el a gyilkosság nyomait, és szerencsétlen balesetnek álcázza kegyetlen tettét” - mondta a lapnak a lány testvére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.