Tragédia

Megöltek egy magyar prostituáltat Olaszországban

Gyilkosság áldozata lett egy magyar prostituált Olaszországban, a gyanúsítottat pénteken őrizetbe vették az ANSA olasz hírügynökség jelentése szerint.

2018.01.26 19:10ma.hu

A 24 éves nővel szombatról vasárnapra virradóra végeztek, az emberölést azonban megpróbálták öngyilkosságnak álcázni: a holttestre a Modena és Castelfranco között találtak rá a síneken.

A gyanúsított vélhetően megfojtotta a nőt.A gyanúsított egy 50 éves játékfüggő férfi, aki korábban 23 évet töltött rácsok mögött rablógyilkosságért; egy idős nővel végzett az 1990-es években. Három évvel ezelőtt szabadult.

A férfit térfigyelő kamerák és mobiltelefonok felvételei alapján azonosította a modenai rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.