Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: csúnya ügybe nyúlt bele a lány?

Egy barátnő azt állítja, ha Fanni ésszel dolgozik, akkor még ma is élhetne...

2018.01.02 08:31ma.hu
hirdetés

November 20-án tűnt el 24 éves Novozánszky Fanni. A rendőrség már csak a holttestét keresi, egyelőre sikertelenül. Feltételezett gyilkosa, a dunaújvárosi B. László előzetes letartóztatásban van, amit 90 nappal meghosszabbított az ügyészség. 

A Borsnak nyilatkozott Fanni egyik kolléganője, aki tudja, mi okozhatta a lány vesztét, hol hibázott.

"Miután a rendőrség lezárta a lakásban a nyomozást, a tulajdonos kinyitotta Fanni anyukájának a helyszínt, hogy ki tudja pakolni. Sokan beszélik, hogy ha idáig nem került elő, akkor sajnos már nincs életben. Fannival egyébként nem volt semmi gond, kedves lány volt, csak hát gyakran nem gondolkozott. Azt hallottam, hogy belenyúlt egy olyan zsarolásos ügybe, amibe nem kellett volna. Mindenre képes volt, hogy teljesüljön egyszer az álma, és modell lehessen. Nem lett volna szabad azzal az emberrel kezdenie. (....) Fannit csak a pénz érdekelte és a saját céljai. Összekeverte a munkát a magánélettel, és ez volt a hibája" - mondta a kolleganő, aki szintán a lakóparkban dolgozik, mint az elhunyt valóvilágos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.