Tragédia

Kiadó a lakás, ahol megölték VV Fannit

A lakás, ahol a lányt megölhették, máris kiadó.

2018.01.02 08:22ma.hu
hirdetés

November 20-án tűnt el 24 éves Novozánszky Fanni. A rendőrség már csak a holttestét keresi, egyelőre sikertelenül. Feltételezett gyilkosa, a dunaújvárosi B. László előzetes letartóztatásban van, amit 90 nappal meghosszabbított az ügyészség.

Fanni prostituáltként dolgozott egy dunaparti lakóparkban. Lakását, ahol nagy valószínűség szerint megölték, a rendőrség alaposan felforgatta bizonyítékgyűjtés közben. Napokra le is zárták, aztán december közepén a lány édesanyja összeszedhette VV Fanni ruháit, személyes tárgyait.

A lakás tulajdonosa nem várakozott sokáig, már meg is hirdette az ingatlant, ami így újra kiadó. Egy luxuslakás a Marina parton minimum 260 ezer forintba kerül havonta, ha valaki ki szeretné venni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.