Eltűnt

Segítséget kér a rendőrség: ezt a hölgyet keresik

Eltűnt Dr. Zornné Dr. Orosz Sarolta.

2017.12.05 11:54ma.hu
Fotó: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a 20010/17438/2017. ideiglenes számon indított eljárást Dr. Zornné Dr. Orosz Sarolta eltűnése miatt.

A képen látható nő 2017. december 4-én 13 óra 30 perc körül ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

A hölgy barna rövid hajú, szemüveges, normál testalkatú. Eltűnésekor fekete nadrágot, kék színű kabátot, fekete cipőt viselt és egy kék színű vászon táska volt nála.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett, a nap 24 órájában tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.