Ellenőrzés

Levadászták a rendőrök a szemtelen előzőket az M7-esen - videó

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai közúti ellenőrzéseket hajtottak végre az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán.

2017.12.05 05:51ma.hu

Az intézkedés elsősorban a nehéz tehergépkocsik előzési tilalmának ellenőrzésére irányult.

A november 30-i ellenőrzés során a rendőrök szabálytalan előzés miatt összesen nyolc járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, valamint - a gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása céljából - két külföldi gépkocsivezetőt állítottak elő.

A rendőrség nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy tilos előzni az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sávval rendelkező autópályán és autóúton - 6 és 22 óra között - a 7500 kg-ot meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsival, vontatóval, valamint e járműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.