Tragédia

Mérget itathatott a kisfiával a hajdúszoboszlói apa

Az apa és az anya öngyilkos lett, a férfi elbocsátása lehet a tragédia hátterében.

2017.09.05 11:35ma.hu
hirdetés

Vélhetően mérget itathatott a gyerekével az erdőben, majd magával is végzett az a hajdúszoboszlói apa, akinek a holttestére - kisfiáéval együtt - hétfő este találtak rá Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna mellett - jelentette az MTI tudósítója. Úgy tudják, a feleség is önkezével vetett véget az életének, felvágta az ereit közös otthonukban.

Az MTI értesülése szerint az anya masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez, a család tragédiájához.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, először a nő holttestére bukkantak rá a hajdúszoboszlói társasházban, majd a beszerzett információk szerint keresni kezdték a férfit és a 6 éves kisfiút, holttestüket Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen találták meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.