Tragédia

Holtan találtak egy háromtagú hajdúszoboszlói családot

A nő holttestét egy társasházi lakásban, férjéét és 6 éves gyerekükét pedig a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen találták meg.

2017.09.05 09:15ma.hu

Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt, a férjét és gyermeküket még hétfő este - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az MTI szerint a nő holttestére Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban bukkantak rá. A beszerzett információk alapján keresni kezdték a 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket néhány órával később Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg.

A halálesetek körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják.

A civishir.hu azt írja, a 45 éves férfi 6 éves kisfiával szeptember 1-jén tűnt el Hajdúszoboszlóról, a rendőrség a lakosság bevonásával kereste őket, majd Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.