Eltűnt

Holtan találták az eltűnt 80 éves nőt

Sárkányrepülőkkel is keresték a tájékozódni képtelen asszonyt.

2017.07.12 11:46ma.hu

Megtalálták a holttesték annak a 80 éves majsai asszonynak, aki július 8-án feltehetően a délelőtti órákban a lakóhelyéről kerékpárral ment el, és utoljára néhány órával később látták az 5402-es számú úton Kiskunmajsa felől Móricgát irányába közlekedni - írja a baon.hu.

A lap információi szerint az eltűnt asszonyt a rendőrökön kívül polgárőrök, közmunkások és közterület felügyelők is keresték. Emellett sárkányrepülőről is pásztázták a jászszentlászló-móricgáti határt és nyomkövető kutyákat is hoztak.

Úgy tudni, Móricgát határában többször is megfordult a biciklijével az asszony. Iratai és személyes tárgyai is nála voltak, idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak a helyszínen.

A rendőrség közleménye szerint az asszony térben és időben nem tudott tájékozódni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.