Bűnügy

Elfoghatták az esküvőről eltűnt kislány elrablóját

A kilenc éves lánynak a hétvégén veszett nyoma.

2017.08.31 13:15ma.hu
Fotó: AFP

A francia rendőrség letartóztatott egy embert annak a kilenc éves kislánynak az ügyével kapcsolatban, aki egy esküvőről tűnt el a hétvégén a francia Alpokban - írja az Independent. Maelys de Araujót legutóbb Chambery községházának játszószobájában látták. A nyomozók korábban azt közölték, nem kizárt, hogy bűncselekmény történt.

Francia sajtóértesülések szerint a letartóztatott férfit korábban már kihallgatták, és nem volt az esküvő meghívott vendégei között.

A lány szüleivel és idősebb lánytestvérével vett részt az esküvőn, amiről vasárnapra virradóan hajnali három órakor tűnt el. Először a DJ-vel mondatták be, hogy nyoma veszett, mire mindenki pánikszerűen kezdte el őt keresni.

A helyszínre később közel száz rendőr szállt ki nyomkereső kutyákkal, és megkezdték a lány felkutatását a sűrű erdőben és a közeli folyónál, de nem találták meg.

A nyomozók szerint a gyereket autóval elrabolhatták, ugyanis három kutya megérezte a szagát, de elvesztették a nyomot a községháza parkolójánál.

A barna hajú és mogyoróbarna szemű lányról készült fotókkal kitapétázták az egész várost, hátha valaki látta, de idáig nem érkezett visszajelzés.

A rendőrség kikérdezi az esküvőn résztvevő mind a 180 résztvevő vendéget és a közelben megtartott két másik rendezvény résztvevőit is a hétvégén történtekről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.